Favorieten

Producten zoals raamstickverf, strijkkralen, borduurgaren en andere benodigdheden zijn al verkrijgbaar in vele andere shops, dus ik vind het niet veel toevoegen om ze ook aan te bieden, maar ik kan je natuurlijk wel adviseren! Hier zijn mijn favorieten (na veel testen en als ontwerper heb ik hoge eisen ; ))

N.B. De meeste links zijn via een affilate programma van Bol.com, dus ik verdien er BEETJE mee als je er gebruik van maakt (maar voel je absoluut niet verplicht!)

F I J N L I J N E R
De vilten punt van een Pilot fineliner glijdt zo fijn over het papier heen als ik doodle, I love it! Wat ik wel meestal doe is met een klein schaartje de punt ietsje schuin afknippen zodat ik meteen een dikkere lijn krijg (maar dat is persoonlijk). Deze pen droogt ook snel, dus klein risico op uitvegen.

K R I J T S T I F T
UniChalk van Posca of Chalkola voor gewone tekeningen en ZIG Posterman voor waterproof (deze zijn ideaal voor als je kleine kinderen en/of huisdieren hebt, want die veeg je niet zomaar weg maar kun je wel makkelijk wegpoetsen met Glassex).

L I J M
Voor bijna alles gebruik ik een Pritt lijmstift (ook ideaal voor vilt!). Dit maakt het materiaal niet vochtig, dus geen grote bobbels.

Maar als het echt per se plat moet blijven, raad ik een Pritt lijmroller aan.

P O T L O O D   +   G U M
Ik ben groot fan van een 2B potlood. Geeft een beetje af, maar gumt makkelijk weg. 

Het liefst met een Steadler Mars plastic gum pen want daar kun je vrij secuur mee werken én het beschadigd het papier niet (tenzij je echt je best doet).

R A A M S T I C K E R V E R F
Creall windowcolor is mijn lieveling raamstickerverf. Maar het assortiment mist helaas wel een transparante contour, deze zou je evt. van een ander merk kunnen gebruiken.

V E R F   ( A C R Y L )
Dit doe ik niet super vaak, maar ik heb goede ervaring met Amsterdam standaard serie. Fijn assortiment als je niet van het mengen bent en goede dekking.

De Posca verfstiften zijn ook fijn om mee te werken (let op! dit is anders dan krijtstift en niet te weg te poetsen).

Vraag me niet naar water- of olieverf, daar heb ik een hekel aan : P

Mis je nog iets op de lijst? Laat het me weten en dan voeg ik het toe (als ik er ervaring mee + favoriet heb).