Giveaway

Een doorlopende weggeef-actie waar je elke maand weer kans op kunt maken? Ja, dat klopt! : ) Lees hier hoe je kunt meedoen.

 1. Maak een knutsel van de shop
 2. Deel je proces/eindresultaat op social media:
  Instagram post en tag @aandeknutsel (in foto of comment) en/of voeg #aandeknutselnl toe
  Facebook post op de FB pagina of groep je beeld
  ook Heb je een privé account, kun je ook je foto naar me sturen via direct messaging of een per email (vind hier het adres)
 3. Elke maand verzamel ik alle plaatjes en kies ik willekeurig 2 personen. De namen van de winnaars deel ik de volgende 10e. Sta je erbij? Neem dan contact met me op (graag per email) en dan stuur ik je een kortingscode t.w.v. € 2,50 die je bij je volgende keer in de shop kunt gebruiken.

Om rekening mee te houden

 • Wanneer je meedoet, geef je mij toestemming om je beelden te gebruiken ter promotie van mijn shop (ook als je niet wint). Dit zal ik altijd (indien mogelijk) doen met naamsvermelding. Wil je me een foto sturen, gewoon om te laten zien, kan dat natuurlijk ook, vind ik hartstikke leuk : ) Vermeld het er dan wel even duidelijk bij.
 • Één deelname per persoon, ongeacht hoeveel foto’s je deelt en met een foto doe je één maand mee.
 • De verantwoordelijkheid om je prijs te krijgen ligt bij de winnaars dus ik ga geen contact met je opnemen. Maar mocht je het pas na enkele maanden zien, is het prima om alsnog een berichtje te sturen.
 • Alhoewel ik eigen creaties ontzettend leuk vind om te zien, om mee te doen met de giveaway, moeten het foto’s zijn van een knutsel en/of materiaal van de Knutsel shop.
 • De kortingscode is alleen toepasbaar op digitale producten (printables en fonts) en moet in één keer besteed worden.