Hulp gezocht

Een open vraag voor creatievelingen! Voor de shop ben ik continu nieuwe dingen aan het bedenken en ontwerpen; zoveel dat het eigenlijk onmogelijk is om alles te testen en/of productfoto’s van te maken.

W A A R O M   T E S T E R   W O R D E N ?
Gratis toegang tot alle digitale producten in de shop + 20% korting op de fysieke producten, je krijgt een persoonlijke kortingscode (niet van toepassing op evt. verzendkosten) en je helpt mij er enorm mee!

Regels en informatie

H O E   W E R K T   H E T ?
Om het overzichtelijk te houden voor mezelf, houd ik de groep klein en vraag ik je eerst een test te maken om te zien of het een fijne samenwerking kan zijn voor beide (beeldmateriaal dat ik kan gebruiken + jij het leuk vindt om te doen).

– ‘Shop’ een van de freebies en maak foto’s van het proces (met of zonder personen in beeld) en eindresultaat.
– Email deze naar info@aandeknutsel.nl en dan krijg je zsm een reactie van me.
– Indien je goedgekeurd bent, voeg ik je toe aan een privé FB groep en zodra ik hulp nodig heb, post ik daar mijn oproep.
– Per product selecteer ik 1 tot 3 mensen om uit te proberen en wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reageer op de post (wees specifiek!).
– Ik update de post met de gekozen mensen, sta je er tussen? Stuur dan een email naar info@aandeknutsel.nl
– Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen van mij een bericht terug met het product (en indien van toepassing specifieke instructies en deadline).
– Als je klaar bent, email mij dan de foto’s (je kunt ze natuurlijk ook in de groep delen, maar ik ontvang ze het liefste ook per email).

W A T   K R I J G   J E ?
Een gratis product zoals ik het ook ga aanbieden in de shop. Dus een download-link naar een ZIP/PDF bestand met het ontwerp en indien van toepassing instructies. Tenzij je een specifieke app hebt, kun je deze niet downloaden op je telefoon of tablet; dat doe je op een computer/laptop. Je ontvangt dus geen fysieke producten. Als je bijvoorbeeld een strijkkraal patroon gaat maken, moet je zelf voor het materiaal zorgen.

D E A D L I N E
Vooral feestdag ontwerpen zijn vaak tijdgevoelig, dus indien ik je gratis ontwerpen opstuur, zou ik het erg waarderen als je hier vrij snel (binnen 2 weken) mee aan de slag kan gaan.

L E T   O P !
Door foto’s en reviews naar mij te sturen (tenzij specifiek aangegeven*) geef je je toestemming aan mij om ze ter promotie van mijn shop te gebruiken. Dit zal ik altijd (waar mogelijk) met naamsvermelding doen (Voornaam + eerste letter Achternaam).

Foto’s

Waar moet je aan denken?

– WIP, terwijl je bezig bent. Jij en/of kids mag er zelf op staan, maar is helemaal niet verplicht.
– Het eindresultaat, gewoon simpel, gestyled of op de plek waar je het wil plaatsen in je huis.
– De foto’s kunnen gewoon met je telefoon gemaakt worden maar let er wel op dat ze helder zijn en hoe kleurrijker hoe beter : ))
– Wil je onherkenbaar op de foto, neem deze dan van de achterkant, graag geen bewerkingen met emoticons.

Hieronder enkele foto’s die ik in de shop gebruik, gemaakt door anderen en mezelf, om je een idee te geven waar ik naar op zoek ben.

Veel gestelde vragen

Wat is een ZIP?
Dit zijn meerdere PDF’s samen verpakt in één bestand. Je moet dit eerst uitpakken voordat je kunt printen, dit doe je door dubbel te klikken op het icoontje. Om de printable te openen, heb je Acrobat Reader nodig, deze kun je hier gratis downloaden.

Ik heb nu geen tijd, maar wil wel graag helpen, kan ik me alvast aanmelden?
Ik zou pas reageren als je er ook tijd voor hebt. Ik verwacht niet dat ik ophou met ontwerpen, dus er zullen altijd wel weer nieuwe dingen te doen zijn : )

Mag ik de foto’s delen op mijn social media?
In principe ja, leuk! Vergeet niet @aandeknutsel te taggen/vermelden. Mocht het nog niet online in de shop staan, dan liever niet. Als dat van toepassing is, zal ik dat specifiek aangeven in de email.

Mag ik meer dan één/vaker producten testen?
Ja hoor! Maar probeer ook wel wat ‘over te laten’ voor de anderen die ook graag willen helpen.

Mag ik het PDF-bestand aan anderen geven?
Kort maar krachtig, nee. De prijzen in de shop zijn heel betaalbaar, dus ik zou het fijn vinden als je mensen gewoon doorverwijst naar de website als ze interesse tonen.

Is er nog iets onduidelijk? Stuur me dan een berichtje!

* Wil je alleen mij foto’s laten zien die niet bedoeld zijn om ter promotie te gebruiken, leuk! Maar geef dit wel duidelijk aan bij aanleveren.